Cheeter

Dagens vikt: 63,4 kg
Dagens midjemått: -
Gårdagens kaloriintag: Ca 2000 kcal
Gårdagens träning: -
 
Lördag igår, med allt vad det innebär. Tog det dock hyffsat lugnt och spårade inte totalt. Sa faktiskt nej till rosé som sattes framför nosen på mig! Däremot blev det en påse popcorn och godis då jag var på bio. Ingen träning blev det heller. Så nu är mina kolhydratdepåer antagligen väl påfyllda och vikten stämmer nog överens med vad jag väger, egentligen.

Det svajjar

Dagens vikt: 63,3 kg
Dagens midjemått: -
Gårdagens kaloriintag: 1516 kcal
Gårdagens träning: 5 km löpning / Förmodat förbrukad energi: 330 kcal
 
Hm, vägde mer idag igen. Måste vart för att jag käka två små mackor på kvällen som lagrat sig i form av kolhydrater som även bundit vatten. Hade ju hoppats på att väga 62 nästa vecka! Men väger jag under 63 är jag iaf nöjd. Det går ju inte lika fort som när jag körde VLCD, det måste jag inse.

Minus på vågen!

Dagens vikt: 62,7 kg
Dagens midjemått: 67 cm
Gårdagens kaloriintag: 1352 kcal
Gårdagens träning: 5 km löpning / Förmodat förbrukad energi: 330 kcal
 
Gick inte lika bra att springa igår som i förrgår, vilket jag var beredd på eftersom jag är så otränad. Benen var trötta sen innan och energin var lite mer tömd. Men det gick ändå helt ok och jag tog mig iaf runt halvmilen.
 
Vågen visar iaf på trevliga siffror! Hoppas på att det fortsätter på det viset. Ska se till att ta mina kroppsmått, har bara mätt midjan än så länge. Den visade i alla fall på 70+ cm när jag började.
 
 

Do it!

 

Med nya tag

Dagens vikt: 63,3 kg
Gårdagens kaloriintag: 1682 kcal
Gårdagens träning: 6 km löpning / Förmodat förbrukad energi: 420 kcal

Gick bra att springa igår! Visst, blev väl inte bästa tiden. Men jag höll iaf ut i 6 km utan större ansträngning. Känns bra att formen inte är helt förlorad efter mycket långt uppehåll. Bör kunna vara tillbaka på banan om en månad eller två. Ska ut på en vända idag också, måste bara ladda min garmin som är heldöd. Passar på att ladda mig själv med en Celsius!
 

I'm back

Nu är sommaren över. Har haft det så sjuuuukt bra. Så de där extra kilona var fan värt det!
 
Men nu är det dags för skärpning. Har kört appen shape up och räknat allt jag ätit i en vecka, började den 6:e. När jag började vägde jag 65,2 - 65,7 ish. Men jag hade mens, så jag satte startvikten till 64,5 vilket kändes rimligt då jag vägde kring 64-65 innan. Nu väger jag ca 63 - 64, beroende på hur sent och vad jag käkat på kvällen innan. Är ju lite tömd på kollisar och vatten, så det kan diffa en del.
 
Mitt mål är iaf att ligga på 1300 - 1400 kcal dagar jag inte tränar, och 1500 - 1600 kcal då jag tränar, samt tillåta mig ha en "fuskdag" i veckan. Och när jag skriver tränar så menar jag springa. Har inte kommit igång med träningen ännu men ska precis ut på en runda!
 
Wish me luck
 
 

RSS 2.0