Ändrade planer!

Avbröt dieten igår och åt mat. Var tvungen för att kunna göra det som jag skulle göra. Känner att detta kanske är fel vecka att leva på enbart pulver då det händer grejer som kräver mat? Funderar om jag ska köra en half in den här veckan och gå all in på måndag! Så kör jag både pulver och mat den här och sedan två veckor strikt VLCD fr.o.m måndag.

It's going down, and i like it!

Det börjar tuffa på neråt nu! Vägde 68,8 kg imorse.
Även om jag vet att jag tömmer mina "förråd" på kolhydrater och vatten så känns det ändå bra. Det är på gång nu igen! Eftersom det fungerade bra förra gången, så kommer det göra det igen! Älskar att jag köper kläder i 36/38 och inte 38/40. Ska bli kul att dumpa 38:orna med. Får se om det kommer gå, jag har en timglasformad kroppsform. Bröst och stuss sticker ut en hel del även när jag är smal. Hoppas att även dessa kan minska något så kläder sitter snyggare.

I alla fall så gick första dagen med VLCD bra igår. Drack 4 st shakes, sen åt jag en lätt sallad till middag istället för den 5:e. Hade en färdig sallad i kylen från i söndags som jag inte ville slänga.

1:a dagen med VLCD

Ready, steady... GO!

Dagens första shake är intagen. En Mocca blandad med svart kaffe. Vägde 69,1 kg idag, så lite mer än 68,7 som vågen visade på igår. Kör på 69,1 som startvikt. Är väldigt pepp på detta! Får se lite senare på dagen när hungern kickar in om jag fortfarande är lika pepp. Det hoppas jag på! Gäller bara att ta sig förbi de första dagarna sen går allt mycket lättare.

68,7 kg

Det går neråt i alla fall! Nu ligger jag bara 1 kg över lägsta noteringen, som var under VLCD-kur. Vilket innebär att jag förhoppningsvis inte gått upp i "faktisk vikt" sedan den avslutade kuren, utan bara fyllt på tömda lager av kolhydrater och vatten.

Imorgon börjar nästa VLCD-kur som sagt och jag hoppas på att droppa ytterligare 4-5 kg! Tänk att få väga 64 kg igen! Det har jag inte gjort sedan 2007 då jag började lägga på mig vikt efter gymnasiet. Som lägst har jag vägt 60 och det var också 2007.

Dagens thinspiration - Nicky Whelan


Nicky Whelan - Riktigt vältränad, slank och snygg!

Nya mål och nya tag!

Var ett lite tag sedan jag skrev något. Har haft fullt upp med semestrande och dessutom varit utan både internet och 3G. Så uppdaterandet har varit något vagt. Jag har i alla fall inte haft 100% koll på käket och vågen under semestern, men jag börjar komma igång som smått igen. Nästa VLCD-kur drar ju igång igen på måndag! Can't wait to get thin..

Idag stod vågen på rediga 69 kg. Inte allt för hemskt ändå? Med tanke på att jag slutade med VLCD för tre veckor sedan och haft semester. Har gått upp ca 1 - 1,2 kg sedan dess. En del är ju kolhydrater och vatten som är naturligt att samla på sig igen då man återgår till "normal" mat. Dessutom har jag lyckas kränga på mig en del plagg i stl 36. Tajt, men det kom på! So i have hope!

Det jag har mindre hopp om är att nå delmål 2 som är 63 kg den 24/8. Det är -6 kg på 1,5 v. Var nog lite för ambitiös där. Borde vägt in semesteruppehållet mer. Men jag ger mig själv två veckors uppskov och sätter målet 63 kg senast den 7/9!

Fettosuperstar

Så känner jag mig. Vägde 70 pannor imorse. Det e fan inte roligt! Hoppas det beror på att det snart är "den där tiden i månaden". Men lite har jag nog gått upp. Är så svårt att hålla reda på maten när det är andra som lagar den. Men det är bättring nu. Funderar lite på att tjuvstarta kuren med VLCD redan nästa vecka. Får se hur det blir. Är svårt när man har semester. Tänker nog köra en 3-veckorskur istället för 2 v. Är behövligt!

69 pannor

Vägde 69 kg imorse på vågen. Usch.
Ändå har jag inte frossat loss totalt. Men det är svårt att undvika kolhydrater och hålla koll på kcal-intag när man är på bortaplan och någon annan lagar maten. Förhoppningsvis är det inte plus i fett, utan kolhydrater och vatten som fyllts på. Samt för att det snart är "den där tiden i månaden", och då samlar man på sig lite extra vatten.

Nu ska jag iväg igen på nya äventyr. Så som väntat är det svårt att hålla koll på sånt här under semestern, vilket jag räknat med.

Men jag kommer köra igång "på riktigt" igen om 1,5 vecka och då jäklar!!

Vågar inte ställa mig på vågen

Är hemma igen efter lite semestrande på annan ort. Ska bli "spännande" att ställa sig på vågen imorgon..!

RSS 2.0