5:e dagen med VLCD 5

Dagens vikt: 63,5 kg

Det kilar på neråt, men det mesta är väl vattenvikt. Känner mig något mindre iaf, men det är kanske bara inbillning. Skönt att se lite lägre siffror på vågen iaf!
 
Idag har jag inte varit lika hungrig och slut, kanske beror på att det inte har varit en så dryg dag på jobbet. Men det brukar ju förvisso vända vid dag fem enlig erfarenhet. Ett par dagar till sen lär det här rulla på rätt smärtfritt!

Enlighten me

Från att ha varit en Cola Zero-junkie så har jag nästan helt gått över till Pepsi Max. Den är jättegod och lite sötare i smaken, men ändå inte särskilt "lightig" av sig. Zero är fortfarande god, men någon "vassare" i smaken kan jag tycka. Kanske passar bättre till mat? Men då föredrar då iallafall jag att dricka vatten. Cola Light gillar jag inte alls. Man ska inte överdriva konsumtionen av lightläsk, men det är ganska trevligt att få motionera smaklökarna med något annat än pulverdryck när man är under kur.
 
 

4:e dagen med VLCD 5

Dagens vikt: 63,8 kg
 
Under de senaste 3 månaderna har jag gått upp ca 4 kg. Jag vägde ca 60,5-61,5 i mitten av juni efter min fjärde kur. När jag vägde mig i måndags efter en mycket onyttig helg vägde jag hela 65,2 kg. BOOOM! Inte kul..

Började gå upp lite redan innan och efter midsommar då jag kom in i en onyttig svacka. Sen kom min semester som har varit allt annat än skonsam mot vikten! Har bland annat varit ute på en hela 6 veckor lång resa där det har varit oerhört svårt att styra över kosten. Svårt att hitta bra mat och mitt resesällskap var väldigt donken och subway-liberala. Så efter ett tag släppte jag efter och slutade bry mig så mycket, ville inte förstöra resan med en massa matnojja.
 
Så nu tar jag igen det med en 4-veckors kur! Började i måndags den 27:e och är inne på 4:e dagen idag. Har småfuskat en del, men då uteslutit 2-3 shakes (vilket är dåligt), men jag har precis blivit rejält uppgraderad på jobbet och det har varit sjukt mycket att göra så min tajming med kur var skapligt dålig. Jag ska dock skärpa mig och försöka köra harcore fram till och med den 23:e september. Hoppas på att gå ner totalt 5 kg så jag ligger på mina ca 60 pannor igen! Min målvikt är fortfarande 56 kg, men de sista fyra tar jag med hjälp av kost och motion.

I'm back!

Efter en sommar och semester som oundvikligen satt sina spår är det nu dags att göra rätt för synderna! Hoppas ni som följt mig innan hittar tillbaka och att även nya hittar hit. Ni som själva kör kur får jättegärna tipsa om era bloggar!
 
Nu kööör vi!
 

RSS 2.0