14:e dagen med VLCD 4 - Småfusk

Dagens vikt: 59,5 kg

Var på Smaka på Sthlm igår, så jag åt lite och drack lite. Men det blev inga kopiösa mängder. Två mojito, två cider, lite salmalax och nåt friterat skit som jag åt ytterst lite av för det var inte det jag tänkt mig, en tugga tjurtestikel(!) samt delade på en glass med en kompis. Skippade givetvis mina två sista shakes.

Känner att jag vill kunna leva lite nu när det är sommar och inte enbart vara en torrboll som går på pulver, så jag tillåter mig att sväva ut lite ibland!

12:e dagen med VLCD 4 - Dags för nya tag!

Dagens vikt: 60,1 kg

Kändes gruvsamt att ställa sig på vågen idag efter helgens bravader. Men det var väntat att det skulle bli en högre vikt, känner att det hade kunnat vara värre t.o.m.

I lördags inledde jag dagen bra. Jag drack en shake, åt en bar och gav mig ut på en löprunda i ruggvädret. Efter det bar det bara utför. Hos pappa åt jag grillat kött med sallad, en skitgod bärpaj med glass, räkor, lite godis, chips och ostbågar. Sedan på söndagen drack jag en shake till frukost och sedan en bar. Men sen så åt jag en hel kycklingrulle till lunch. Blev en till bar på kvällen när jag kom hem till sthlm. Så jag har verkligen "ätit upp mig" hemma hos föräldrarna.

Men nu är det bara att köra på med nya tag! Alltid lättare på hemmaplan.

10:e dagen med VLCD 4 - Bortaplan

Dagens vikt: 59,4 kg

Enligt mammas våg vägde jag så mycket imorse. Kul att se nedgång men jag litar bara på min egen våg!

Igår drack jag 2 shakes och åt 2 bars, lite naturgodis slank ner också. Hade så svårt att hinna ta rast på jobbet igår. Det är även lite svårt att bara köra shakes när man är på resande fot. Därför har jag med mig bars. Att komma hem till mamma var en utmaning också, men jag har inte fuskat det minsta här! Drack precis en shake till frukost. Ska väl ta och ge mig ut på en löprunda. Måste verkligen då jag bara sprungit 2 ggr den här veckan. Men vädret är ju skapligt opepp! Ska börja regna nu tydligen. Yay! Kan väl se det som en morot för att springa snabbare så jag får komma in i värmen igen.9:e dagen med VLCD 4 - Äntligen under 60!

Dagens vikt: 59,8 kg

Tadaaa! Äntligen under 60! Vägde mig typ hundra gånger. Först vägde jag 59,9 men alla de andra gångerna vägde jag 59,7 kg. Så jag beslöt mig för att vikten fick bli 59,8 pannor. Detta innebär även att jag klarat av delmål 3! Men jag vill komma ner till 59 innan jag bockar av den. Vet ju att en del beror på bristen på kollisar och vatten.

Nu i helgen blir det som sagt en utmaning när jag ska åka bort och vara hos mamma och hos pappa. Har tagit med mig pulver i alla fall. Men jag vet att jag kommer att äta lite, men jag får välja med omsorg vad jag stoppar i mig! Ska även packa ner löpardojorna. Blev ingen runda igår, och idag kan jag inte heller. Men tänkte försöka springa helst både lördag och söndag, men minst en av dagarna.


RSS 2.0