8:e dagen med VLCD 4 - Det närmar sig

Dagens vikt: 60,1 kg

Oh, nu är det nära! 2 hg till och jag ser en 5:a istället för en jädra 6:a på vågen! Det kommer göra mig så glad.

Är "bara" 2 kg kvar till målvikten nu. Men egentligen borde jag gå ner till 57 innan jag slutar, för jag kan ju räkna med att jag kommer gå upp av vatten och kolhydrater när jag får det i mig igen. Jag har bara en vecka på mig, för fr.o.m nästa lördag tänker jag njuta av sommaren och alla "events". Inte så att jag tänker trycka i mig mat och onyttigheter, men göra sånt som hör sommaren till. Picnic, ta en glass i solen, grilla, festa osv. För övrigt så är mitt nya mål 56 kg, men det får jag ta lite senare.

Kommer även behöva fuska lite nu i helgen. Ska hem till föräldrarna över helgen och pappa ville såå gärna grilla och att komma hem innebär alltid en massa mat och fika. Tänkte hålla mig till proteiner och grönt med lågt kolhydratinnehåll. Kommer bli en utmaning! Men resultatet är värt det.


7:e dagen med VLCD 4 - Lite medgångar!

Dagens vikt: 60,2 kg

Nedgång, tjoho! Fast jag ska inte hurra för mycket, för jag tror att jag har lite brist på vätska.

Igår var jag i stan hela dagen i princip (och köpte bland annat jeans i stl 25!). Därför blev det så att jag drack 1 shake på morgonen och sedan 3 st Allevo bars, så det blev 780 kcal istället för 750 totalt. Fuskade inte det minsta dessutom! Känns helt ok. Egentligen ska man inte ta för vana att byta ut shakesen sådär, för bars och färdiga shakes är inte menade att ersätta mat helt och hållet, det är bara pulverdieten som är det. Men i nödfall kan man ju göra så.

På morgonen sprang jag och satte nytt personbästa på halvmilen igen. Mycket nöjd! Landade på 26:51. Idag sprang jag den förvisso på 27 blankt, men jag kände att jag hade lite mindre energi i benen idag. Var även ute på en 40 min powerwalk med en kompis på kvällen igår. Det plus 6 timmar på stan satte sina spår.
6:e dagen med VLCD 4 - Lite motgångar..

Dagens vikt: 61 kg

Piss. Varför väger jag mer för? :( Blir lite less nu..

Men jag tänker inte ge upp! En bekant har kört kur i 3-4 veckor och hon har gått från ca 60 kg till 54! Hon är också 168 cm. Jag har inte kört lika lång tid, sen så har det blivit avbrott för lite fusk och för att jag testade ketodieten. Men det visar ju ändå att det är möjligt att gå ner trots att man inte är det minsta överviktig. För jag vet ju att detta fungerar, jag har ju gått ner ca 13 kg än så länge. Jag tränar dessutom, försöker ju springa halvmilen minst 3-4 ggr i veckan i snitt. På tal om det så ska jag allt ge mig ut på en runda nu!

5:e dagen med VLCD 4 - Ljuvliga synder

Dagens vikt: 60,7 kg

Storfuskade igår. Godis, några kalkonskivor, tre cider och en liten ciabatta. Kunde inte mostå att följa med på lite AW! Det var världens finaste väder här i sthlm. Idag skulle det egentligen bli parkhäng. Men vändret slog om helt. Kanske lite tur i oturen, då det hade inneburit mer cider eller vin. Idag har jag dock inte syndat särskilt mycket. Bytte ut två shakes mot en bar eftersom jag var i stan, blir ungefär samma. Sen så åt jag en finnkrisp med lite keso på är jag kom hem.

Har för övrigt lyckats klämma ner mig i ett par jeans i stl 26. Slim fit och low cut. De sitter inte ens tight? Kanske inte ska hurra för mycket, för de är förvisso från H&M. Men ändå! Det är ju rätt skoj. Känner mig inte särskilt mycket smalare dock.

4:e dagen med VLCD 4 - Nytt personbästa

Dagens vikt: 60,9 kg

Nu vägde jag 60,9 igen visst. Samma som i förrgår, lite trist. Skulle sååå gärna vilja se vikten börja på en 5:a! Det har jag aldrig någonsin gjort i mitt vuxna liv. I gymnasiet vägde jag som minst 60,5 har jag för mig.

Igår fuskade jag lite, men idag blir det andra bullar! Eller andra shakes kanske man ska säga? Var ute på en 45 min promenad/powerwalk igår iaf. Idag sprang jag en halvmil nu på morgonen. 27:08, vilket innebär nytt personbästa! Sänkte det med 47 sek. Nu är jag inte så långt ifrån mitt mål 5 km på 25 min. Men de där två sista minutrarna är givetvis svåra att plocka. Jag springer förvisso på kuperad skogsbana, så kanske jag kan knipa en del på slätmark?


3:e dagen med VLCD 4 - Nedgång trots fusk

Dagens vikt: 60,6 kg

Fortsatt nedgång, yes!! Är väldigt nära delmål 3 nu. Sen är det bara två kilo kvar till målet 58 kg!

Blir extra glad över detta då jag faktiskt fuskade lite igår. Åt några kolagodisar med chokladöverdrag, tre st finnkrisp med hoummus, tre tunna kalkonskivor och så bytte jag ut mina två sista shakes mot en bar eftersom jag var på bio. Det var ju inte så bra, men det är nya tag idag! Tänkte köra nolltollerans nu. Det funkar bäst för mig har jag märkt.

Måste komma igång med löpningen också, har inte alls haft tid och så fick jag ont i mitt knä, så jag har vilat i en vecka nu. Dags att komma ut och svettas lite i spåret igen med andra ord!

2:a dagen med VLCD 4 - Det finns hopp

Dagens vikt: 60,9 kg

Yes! Nu är jag nere på samma nivå som i helgen igen. Kan det ha vart mensen som spöka? Eller var det bara för att jag åt mat? Var ju inte så mycket kolhydrater precis. Skönt att slippa se sånna höga siffror i alla fall. Nu hoppas jag på att komma under 60-sträcket!

Igår gick bra. Inte en massa fusk alls. Enda som var va att jag var tvungen att köpa mig en bar. Hade en massa ärenden i stan och kom inte hem förrän efter 21 och jag hade tagit min sista shake vid 14. Så jag köpte en och åt i stan. Hade kollapsat annars. Men en bar ersätter två shakes i princip, men man ska inte göra det till en vana att äta dem under kur. Bara i nödfall.

1:a dagen med VLCD 4 - Nu kör vi (igen)!

Dagens vikt: 62,6 kg

Lite mindre än igår, skönt. Men avsevärt mer än 60,8 kg som jag vägde för bara 4 dagar sedan.. Konstigt, det där.

Det hade dock kunnat vart värre. Igår bestämde jag mig för att sluta med lågkolhydratkosten och börja med strikt pulverdiet igen. Därför släppte jag lite på hämningarna och tillät mig att äta kolhydrater och sånt jag var sugen på. Så det blev en del godis, vitt bröd, finnkrisp med hoummus, hallon med minikesella och lite nötter. Så jag är ändå glad att vågen faktiskt visar på mindre, och inte mer. Hoppas på att mensen står för nåt kilo också. Hur mycket brukar ni gå upp när ni har mens?

Nu är det nya tag som gäller! Hardcore. Tänkte köra på pulverdiet i 2 veckor. Ska leta rätt på ett bra proteinpulver som jag kan dricka efter att jag tränat också.

Känner mig fet och vilsen

Dagens vikt: 62,8 kg

Fyfan.. Fyfan!! Jag hoppas verkligen att det är pga att jag har mens och för att jag fyllt på med lite mat i magen? Men ändå! Detta skulle innebära att jag gått ner ynka 0,6 kg sen över 2 veckor tillbaka! Känner mig så fet och vilsen just nu.. Vet inte om jag ska återuppta pulvret igen kanske?

Har nämligen gått över till lågkolhydratkost. Inte riktigt lchf, men nästan. Jag försöker äta ganska kalorisnålt och trycker inte i mig en massa fett. Det blir mycket kalkon, kyckling, kräftstjärtar, räkor, ägg, bladspenat, gurka, tomat, zucchini, broccoli, blomkål, minikesella och keso.

Min frukost som jag nyss åt bestod av 2 st Oopsies (lchf-bröf gjort på ägg och minikesella), 2 skivor kalkon, 2 skivor tomat och en kopp kaffe med 10 g grädde och 20 g laktosfri lättmjölk + lite vatten. Blev ca 175 kcal för hela kalaset.

14:e dagen med VLCD 3 - Ketos

Dagens vikt: 60,8 kg

Titta där! Jag vägde inte en massa mer än vad jag gjorde igår! 1 hg är ju inom felmarginalgränsen. Dessutom så åt jag både kycklingfilé och räkor igår. Kände att jag behövde proteiner. Ser till att ta magra proteiner utan kolhydrater, det påverkar inte kuren för jag överstiger inte kcal- eller kolhydratmängden. Eftersom jag tränar i princip varje dag så tycker jag att det är viktigt att se till att inte kroppen bryts ner.

Var ute på en riktig långrunda igår. Körde kombinerad löpning/promenad i 2 timmar. Lyckades verkligen villa bort mig i skogen ett tag. Men det var rolig! Gillar sånna upptäcktsfärder. Har inte riktigt lärt känna omgivningarna ännu. Det finns helt fantastiska spår precis in till knuten och så bor vi ändå bara 10 min från slussen med tuben. Det är gött!

Mina ketostix gav utslag igår förresten. Idag nu på morgonen visar de inte lika starkt, men att det ändå finns lite mer än bara spår av ketoner i urinen. Ska testa igen lite senare under dagen!

Om ni undrar vad ketos är så kan ni läsa här: http://www.vlcd.se/faq#q3

13 dagen med VLCD 3 - Det går framåt!

Dagens vikt: 60,7 kg

Ganska så stor nedgång! Men jag tror att det beror på att jag hade lite vatten i kroppen. Så jag ska inte hurra för mycket. Kanske ligger på 61 egentligen?

Igår drack jag 4 st Allevoshakes. Dessa blandade jag med 1,5 dl vatten och 1 dl laktosfri lättmjölk. Vill få ned både kaloriinnehåll och kolhydrater. När jag blandar så får jag i mig ca 150 kcal och ca 15 g kolhydrater per shake. Det blir 750 kcal och 75 g kolhydrater per dag om jag dricker 5 st. Igår skippade jag min sista och åt 75 g skalade räkor istället. Blir bara 63 kcal och i princip inga kolhydrater. Känner att det är rätt bra att få i sig lite mer proteiner direkt efter dagens löprunda. Den gick förövrigt bra igår! 27:56 min för 5 km. Det är 33 sek bättre än personbästa! Det börjar arta sig. Köpte ketostix igår förresten, ännu visar de inga spår men den här dieten innehåller ju ganska så mycket kollisar. Nu har jag dragit ner det till 75 g som sagt, annars är det hela 128 g om man blandar som man ska! Hoppas det räcker.

Jag har en hemsk pojkvän förresten. Under mina 12 dagar med kur har han bakat scones flera gånger och även ett storbak med ciabatta. Igår ställde han sig och bakade bullar. Samtidigt som han åt en av sina hembakta biskvier! Sen så klagar han på att han aldrig går upp i vikt. Det är inte lätt då inte ska ni veta! Hade vart skönt att få bo själv eller med en jämnlike under sånna här tillfällen..

12:e dagen med VLCD 3 - Proteinfusk

Dagens vikt: 61,5 kg

Vägde lite mer idag och jag vet varför. Käkade nämligen en hel kycklingfilé igår på kvällen innan läggdags. Kände att jag behövde få i mig nåt, så det fick bli magra proteiner och helt kolhydratfritt. Hoppas det inte har någon påverkan för kuren, förutom att jag fått i mig några extra kcal igår. Det var ju ändå direkt efter träning. Drack bara 3,5 st shakes för övrigt. Om ni undrar varför det är en halv, så är det för att jag spillde ut en stor del av den ena..

Löprundan gick iaf bättre än innan! Satte inga rekord, men låg "bara" 14 sek över personbästa. Jag hade kunnat maxa mera under vissa sträckor. När jag kom till slutet kände jag mig inte alls trött, hade kunnat sprungit längre eller intensivare. Hoppas den känslan håller i sig. Ska försöka utöka sträckan till 7 km, måste bara hitta en bra runda.

11:e dagen med VLCD 3 - Minskningar

Dagens vikt: 61,3 kg

Nedgång, hurra!

Mätte midjan och magen nyss. Midjan har bara minskat med mindre än en cm. Innan var det lite över 65, nu är det lite under. Tror inte att min midja kommer rasa i mått såå mycket mer, finns inte så mycket fett kvar där. Magen däremot har minskat från 84 till 81. Det är ju rätt bra på 10 dagar! Orkade inte mäta de andra måtten nu, får göra det i helgen när jag har mer tid på morgonen. Däremot märker jag att jag glömde mäta under byst och över byst nu innan jag började, det var ju lite dumt. A ja, bysten är ändå inte ett ställe jag vill förlora mer från. Har gått från 75E till 70D! Huvva. Lite mindre var skönt, men nu får det bannemej räcka.10:e dagen med VLCD 3 - När orken tryter

Dagens vikt: 61,6 kg

Ingen förändring på vågen. Trist. Men det var ju ganska så stor förändring från i förrgår, 7 hekto, så det jämnar väl ut sig.

Kom nyss in från morgonrundan. 29:22 min på halvmilen, vilket jäkla skämt. Det är verkligen inte kondisen det är fel på, utan orken i benen. Men vad väntar jag mig? Jag lever på pulver och sprang en halvmil sent igår plus en timmas powerwalk vid 21. Inte konstigt att orken tryter lite. Så under de förutsättningarna är det väl rätt okej ändå!

Hoppas mina Allevo LCD HP Choklad kommer idag. Beställde dem igår morse. Imorgon är det ju "söndag" och då får man ingen post. Så kommer de inte idag så får jag köra på jordgubben och den är inte alls lika god! Ska ni köpa deras High Protein Shakes så köp chokladen!

Synden straffar sig själv

Löprundan idag gick inte alls bra. Fick stanna och gå efter 3,5 km för jag var så kissnödig. Sen försökte jag springa 1 km till, gå lite och sedan springa ännu en 1 km. Ganska så fail med andra ord. Tog och gick ut på en timmas promenad nu på kvällen för att väga upp lite.

Idag har jag bara druckit tre st Allevo LCD HP shakes. Detta för att jag har fuskat och ätit lite jordnötter, mögelost och en liten bit ciabatta. Därför avstod jag från mina två Nutrillett VLCD shakes.

9:e dagen med VLCD 3 - Framsteg

Dagens vikt: 61,6 kg

Äntligen lite förändring på vågen! Woho!

Som jag skrev igår så kommer jag äta 3 påsar Allevo LCD High Protein Shake blandat med laktosfri minimjölk, samt 2 påsar Nutrilett VLCD Moccashake om dagen. Detta gör att jag precis hamnar på gränsen för vad som räknas som VLCD, nämligen under 800 kcal/dag. Utöver det kommer jag löpträna 3-4 ggr/vecka. Känner mig riktigt pepp!

Jag har för övrigt blivit mycket starkare i armarna. I januari/februari orkade jag i princip knappt lyfta mig från marken när jag testade att göra chins på min pojkväns stång som sitter i dörrkarmen. Nu när jag är 12 kg lättare och har tränat lite så klarar jag av att dra upp och ihop hela mig. Slog skallen i dörrkarmen t.o.m haha. Försöker köra några sånna om dagen (utan att slå i huvudet!).


Nya planer!

Känner att hardcore VLCD inte kommer bli så himla bra i kombo med träning. Jag behöver nog lite extra för att orka springa. Går man på strikt VLCD-kur behöver hjärnan all den energin man får i sig. Dessutom var det så mycket lättare att hålla sig mätt med Allevos LCD HP, märker det nu såhär andra dagen inpå VLCD-kuren. Nog för att jag skulle kunna klara det, men det känns som att alternativet med lite mer kcal och träning känns vettigare.

Jag har nämligen räknat följande alternativ:
  • 5 st Nutrilett VLCD Moccashake ger 615 kcal/dag. Ingen löpträning, endast promenader.
  • 3 st Allevo LCD High Protein Choklad blandat med 2,5 dl laktosfri minimjölk var + 2 st Nutrilett Moccashake ger 785 kcal/dag. Löpträning på halvmilen minst 3 ggr/vecka.
Det betyder att jag ligger på 170 kcal mer med det andra alternativet per dag. Detta försvinner ju plus ganska mycket till under en löprunda! Nu så springer jag ju inte varje dag, utan snarare varannan, så det jämnar nog ut sig.

8:e dagen med VLCD 3 - Ny vecka, nya möjligheter

Dagens vikt: 62,1 kg

Samma vikt som igår. Trist när det står still. Kan ju vara för att min fruktansvärde pojkvän bakade ciabatta och jag åt en liten.. Idag är det skärpning! Inget fusk. Saknar dock mina Allevo LCD HP, de är så goda. Får nöja mig med Nutrilett Moccashake, den är väl helt ok för att vara en VLCD.

7:e dagen med LCD 3 - Går över till VLCD!

Dagens vikt: 62,1 kg

Tänkte börja med VLCD nu istället. Vill att det ska gå undan! Varför göra saker halvdant? Bätter att köra all in. Det jag var rädd för var att jag inte skulle kunna springa, men det går nog bra ändå. Tänkte att jag dricker bara en Allevo LCD High Protein shake före eller efter då jag sprungit, resten av shakerna kör jag VLCD på! Då får jag ändå i mig lite extra energi och protein. Att springa en halvmil är ändå inte så ansträngande. Jag vill mest bibehålla konditionen och musklerna nu under kuren, är inte ute efter att bygga just nu då det ändå är omöjligt.

Sprang imorse innan jobbet förresten. Det var jättefint väder och skogsspåret jag springer är underbart vackert just nu med vitsippor, blåsippor, hägg och körsbärsblom. Tog 5 km på 28:37 min. Inget rekord, men jag väntar mig inte så mycket nu när jag levt på pulver i en vecka.

6:e dagen med LCD 3 - LCD vs. VLCD

Dagens vikt: 62,2 kg

Som synes går det lite segare nu med viktraset. Men jag känner mig smalare iaf. Ska ta och mäta mig imorn och se om det skett någon förändring sedan innan jag började med denna runda!

Jag undrar hur stor skillnad det gör på att köra LCD+träning vs. VLCD? Jag får ju i min betydligt fler kcal, typ det dubbla, men jag springer ju och det ökar min förbränning. Plus att jag inte tappar kondinsen samt underhåller musklerna, även om jag inte kan bygga nya på kcal-underskott. Men det tar kanske lite längre tid att bli av med kilona. Dessutom väger jag mindre nu = lägre basal förbränning, vilket innebär att det går långsammare.

Måste bara tillägga att Allevo LCD HP Choklad är jäkligt god! Det är ett plus också. Deras HP Jordgubb är inte lika god dock.


Upp som en sol, ner som en pannkaka

Var ute och sprang nyss. Var hur fint som helst och det gick verkligen jättebra fram till att jag hade sprungit hälften. Då började det spöregna. Så det blev riktigt svårt att se vart man satte fötterna i spåret och jag blev dyngsur. Dessutom så knasade min Garmin gps/pulsklocka så jag kunde inte hålla koll på snittiden och hur lång distans jag hade kvar på sluten. Det gick ändå rätt hyffsat! Satte inget personbästa denna gång, 28:46 min blev det. Men jag är nöjd under rådande omständigheter! Jag hade definitivt haft en fin tid och ett nytt personbästa annars.

Detta visar även att det går alldeles utmärkt att pringa under LCD-kur.

5:e dagen med LCD 3 - Det går framåt

Dagens vikt: 62,3 kg

Nu har definitivt viktraset från vatten och kollisar slutat. För jag väger samma som igår. Det är alltså nu det spännande börjar!

Igår gick bra. Var hos frisören i över 4 timmar vilket gjorde att jag tog min första shake vid 8 och den andra vid 15! Snacka om jag var hungrig.. Sen blev det att jag åt bara två shakes till eftersom det blev så sent. Smygåt ändå lite ädelost, så det väger upp. Försökte köra lite lätt styrka på min pole och lite chins på stången min pojkvän satt upp i badrumsdörren, men jag är rädd för att köra styrka under lågkalorikur, även om jag käkar Allevos High Protein.

4:e dagen med LCD 3 - Glädjande bud

Dagens vikt: 62,3 kg

Vågen var nere på 61,9 och 61,7 kg ett par gånger, men efter flera omvägningar så lät jag det bli 62,3 som dagens "officiella" vikt. Nu har jag gått ner över ett kilo sen jag började. Jag vet att det är mest vatten och kolhydrater, men det är nu det spännande börjar! Det som försvinner nu och framåt är ju kroppsmassa.

Jag mätte mig idag. Till min stora lycka har jag inte ökat nåt sen jag mätte mig sist och det var under förra kuren med VLCD. Så det kändes himla bra faktiskt! Tur att jag inte hann spåra med mitt lite osunda leverne. Inte för att det var sååå farligt, men det hade ju kunnat börja gå utförs, eller ska jag säga uppförs? Det visar även att du inte per automatik går upp allt direkt igen efter en kur. Jag har levt normalt och det har inte påverkat min vikt, men skulle jag ha börjat leva mer onyttigt så hade antagligen kilona börjat hitta tillbaka igen. Det är ju ren logik.

3:e dagen med LCD 3 - "Den jobbiga dagen"

Dagens vikt: 62,7 kg

Vattnet och kolhydraterna fortsätter rinna av mig. Det är nog först imorgon som man kan se den egentliga viktnedgången på vågen. Men rent mentalt känns det bra att slippa se en siffra som visar 63+. Idag är det dagen som brukar vara jobbigast under kuren, får se hur det går!

Mitt mål för denna kur är att köra på i tre veckor och väga 59 kg efter att jag fyllt på med vatten och kollisar igen. Det borde vara rimligt, då det blir en viktnedgång på mindre än 1,5 kg i veckan i snitt. Dock så kör jag ju LCD och inte VLCD denna gången, men jag kompletterar med löpning som ökar förbränningen.

Ska bannemej väga mina 58 kg innan midsommar!
Då ska jag se ut ungefär såhär:


Springa på pulver

Kom precis hem från min 5 km-runda. Gick jättebra trots två dagar med pulverdiet! Jag slog varvtiden med hela 1:07 min snabbare jämfört rundan i lördags. Kändes gött. Slår alltså personbästa för varje gång, även denna. Det är skoj! Hoppas det fortsätter så.

Mitt mål är 5 km på 25 min. Idag tog jag det på 28:29 och jag vet att jag kan göra mycket bättre ifrån mig. Har bara sprungit 8 st rundor i år än så länge. Om en månad hade jag tänkt springa ett lopp och förhoppingsvis är jag nere på 26 min och nosar då!

2:a dagen med LCD 3 - Nemas problemas

Dagens vikt: 63 kg

Nu börjar jag tappa vatten och kollisar. Längtar efter att det är fett som försvinner. Mätte midjan och magen imorse så att jag har koll på förändringen från start. Armarna och benen ändrar ju sig inte så som magen under de första kurdagarna, då den töms på allt vad mat heter.

Igår gick i alla fall bra. Ingen nämnvärd hunger och Allevos HP Choklad är god, blandar den med sojamjölk istället för lättmjölk då det var vad jag hade hemma och det känns onödigt att dricka en massa mjölk. Jag hoppas verkligen att mina nya paket kommer idag, beställde två choklad och en jordgubb igår morse. Annars måste jag ta mina vanliga VLCD från Nutrilett och Naturdiet.

Får se hur det kommer gå idag med kuren. Det brukar ju vara värre andra dagen och framförallt den tredje och fjärde. Sen vänder det. Igår sprang jag inte förresten, men jag var ute på ca 1,5 timma rask promenad. Småspurtarde lite i uppförsbackarna, men det kan väl inte ha gett så mycket.

För övrigt så ska jag dra på mig ett par brallor i stl 34 nu. Det är ju helt sinnessjukt! Trodde aldrig att jag skulle kunna ha något i stl 34, framförallt inte nederdelar..

1:a dagen med LCD 3 - Here we go again!

Dagens vikt: 63,4 kg

Tänkte köra en sista repa innan sommaren. Vill bli av med de där sista envisa 5 pannorna! Så nu kör jag igång en blandning av LCD och VLCD. Eftersom jag vill fortsätta kunna springa så tänkte jag köra Allevos High Protein LCD-shakes dagar jag gör det, och vanliga VLCD dagar jag inte springer. Kanske tar jag ett ägg eller nåt direkt efter springrundan. Vill inte bryta ner en massa muskler.

Det var ett tag sedan jag skrev här! Den senaste månaden har jag kanske inte levt så hälsosamt som man önskar. Det har varit mycket gott och mycket fest. Men jag tycker inte att varken vikten eller måtten har spårat. Jag har haft en massa skoj och det är inget jag ångrar. Nu är det nästan bikinidags dock och det sista från låren, magen och armarna ska bort!

 


RSS 2.0