Efterlyser dietbloggar!

Vill jättegärna ha tips på bra pulverdietbloggar jag kan läsa! För nu har jag väldigt få. Ju mer liknande mina mål och förutsättningar, desto bättre!

Kommentarer
Postat av: Emma

Jag förstår grejen med pulvershakes i den månen att man vill minska i vikt rasande snabbt - det är avklarat - men vad händer när du har gått ner till 58 kg och ska börja äta "vanlig mat"? Vet inte hur du själv resonerar kring detta, men jag tippar på att du kommer gå upp i vikt åtminstone till 63 kg igen efter kort tid. Snabbt vunnet, snabbt förgånget. Varför inte äta vanlig nyttig mat nu och träna? Eventuellt skära ner på kolhydrater (nödvändigtvis inte allt), då brukar det gå undan. Hur tänker du kring detta?

Svar: Jag tycker att pulverdieter funkar jättebra. I januari/februari gick jag ner från över 73 kg till 66 kg och fortsatte gå ner även när jag åt mat. Körde igen innan sommaren och gick ner till ca 61. Sen så levde jag extremt onyttigt under sommaren när jag var på långresa, långt ifrån min vanliga livsstil och då gick jag dessvärre upp några kilo som jag nu vill snabbt få bort. Men det hade jag gjort även om jag inte kört pulverdiet innan. Så att man går upp igen stämmer inte! Bara om man är en människa som lever osunt. Men jag äter hälsosamt och tränar. Givetvis går man upp ca 1-2 kg på direkten när man börjar äta igen, pga att man tömt kroppen på kolhydrater och kolhydrater binder vatten. Men det är ju inte riktigt samma sak. Så vill jag väga 58 som slutresultat så får jag gå ner till 56-57 under kur.
Thin For The Win - En blogg om VLCD

2012-09-07 @ 15:06:36
Postat av: Malin

Hej, har tyvärr inte hittat några bra!
Går på pulver ja med, med inspiration från dig!
Tappat 9 kg hittills, har 6 kvar! :)

Svar: Ja det verkar vara kort om dem! Borde finns fler? Att blogga under kur är jättebra! Hjälper mycket. Plus att det är jättesmidigt att enkelt kunna gå tillbaka och se sina föregående resultat.Vad kul, lycka till med de sista! :)
Thin For The Win - En blogg om VLCD

2012-09-08 @ 12:28:08

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0