Nytt personbästa!

Dagens vikt: 62 kg
 
Tog milen på 58:13. Det innebär ett nytt personbästa för mig. Det innan var 1:03:28, så även om det nya inte var nån höjdartid så är jag ändå nöjd med att ha plockat över 5 min! Hoppas hoppas hoppas jag kan komma ner till 55 min under tävling! Då vore jag en nöjd tjej.
 

Mål

Dagens vikt: 62,6 kg
 
Full med mat i magen från sen middag kvällen innan och mens. Känns som att man inte kan hoppas på mycket då..
 
Tar vilodag idag från träning. Får köra på imorn. Tydligen är halvmilen på 25 och milen under timman småpotatis och i princip "ut lunka i spåret-takt" enligt mina kära kollegor. Så jag känner mig nästan lite löjlig med mina mål. Men bara nästan. Det handlar om mig och inte om dem. Jag vore sjukt nöjd med att sätta milen på 55. Drömmen är 50, men det är en bra bit dit.
 

Den där känslan efteråt..

Den gör det mödan värt att ge sig ut trots att man är så sjukt opepp på att springa.
 
Blev en halvmilare som jag avklarade på 28:06, ingen topptid då kroppen inte verkar ha överflöd av energi efter mina 13 km igår. Dock så har jag inte varit förbi gymmet, som jag skrev. Tänkte försöka göra lite squats här hemma med hantlar iaf!
 
Nu blir det hemgjord ceasarwrap och hockey. Heja Sverige!
 

Booty

Dagens vikt: 62,2 kg
 
Proppade i mig två tortillas vid 21 igår. Så det ligger nog rätt mycket mat i min mage (plus att jag inväntar mensen). Var sjukt hungrig, hade i princip bara käkat frukost, ett lätt mellanmål och en proteindrink innan. Var ute och sprang 13 km i kuperad terräng på eftermiddagen. Det tog på krafterna må jag säga. Måste öva på uthållighet om jag ska få en bra tid på milen.
 
Idag hade jag tänkt springa 5 km och avsluta med ett besök på gymmet. Skulle vilja träna lite överkropp och göra några squats med skivstång. Även om rumpan blir rätt najs av att springa i backar, så skadar det inte med lite extra bootylift.
 

Mission accomplished

Är tillbaka efter en halvmilsrunda i regnet. Sprang den på 28:29 min. Är väl knappast bra, men jag ligger iaf i fas med förra årets form när jag jämför resultatet på min sida på Garmin. Alltid något!
 
Ska springa minst 2 ggr till den här veckan. Tänkte mig en intensiv halvmilsrunda och en uthållig milrunda. Nästa vecka ska jag försöka få ihop minst 3 rundor och lika så näst nästa. Sen ska jag vila 3 dagar innan tävling.
 
 
 
 

Let's do this.

Dagens vikt: 62 kg
 
Håller fortfarande vikten nere, trots att jag inte anstränger mig nämnvärt. Äter lite vad jag vill. Så det är väl skönt, men jag skulle vilja göra ett ryck så jag kan nå min satans målvikt nån gång... 5 kg minus vore najs! Är dock inte så sugen på kur, då det går ut alldeles för mycket över den sociala biten. Det kan funka på vintern, men inte när sommarn är annalkande och man hittar på så mycket skoj hela tiden. Det brukar ju oftast innefatta mat och dryck.
 
Jag börjar komma igång med min löpning igen och jag har ett mål. Milen under timman om 3 veckor. Vettetusan hur jag ska klara det... Är inte alls i samma form som förra våren. Får ligga i helt enkelt!
 

RSS 2.0