Välfylld

62,6 kg idag. Känns som att det kan stämma rätt väl ändå. Jag tror inte att jag gått upp ett helt 1 kg i fett sen en månad tillbaka, men har nog mer välfyllda matdepåer samt "svullna" muskler, så jag har väl bundit lite mer vätska helt enkelt. Allt gör ju sitt.
 
Tog mig ut och sprang igår, trots att det var sent, mörkt och regnigt. Körde på asfalt i bostadskvarteren istället för skogen. Sprang i ju måndags och tisdags med. Så nu har jag iaf sprungit 2 mil denna vecka. Tror ej jag kommer kunna klämma in fler löpturer nu under helgen, tyvärr.
 
Måste tillägga att jag skötte kosten riktigt väl igår. Landade nog på 1600 kcal -400 kcal löptur.

Schizo vikt/våg

Oj, glömde posta igår! Idag väger jag iaf 63 tack vara två stora tortillas efter löprundan :P Som för övrigt gick riktigt bra! Sänkte min snittid per kilometer från över 6 min till 5:30.
 
(Igår:)
Idag vägde jag 61,8 tror jag ? Minns ej. Igår vägde jag 61,4. Men det var bara för att jag var bakis. Det är i alla fall sjukt hur mycket man kan diffa på så kort tid! Hello, jag vägde nyss 65!!
 
Nu så ska jag ut och springa. Går riktigt bra faktiskt! Sprang jättemånga dagar i sträck. Blev lör, sön, mån, tis och tors. Sen inget på fre, lör och sön. Nu kör jag igång igen och tänkte köra mån-tors sen uppehåll över fre-sön.
 
 
 
 
 

RSS 2.0