Oväntad nedgång!

De senaste 3 veckorna har jag helt mystiskt gått ner ca 2 - 3 kg. Helt utan att göra ingenting! Det är skitskumt.
 
Det började med att jag var magsjuk en dag. Sen dessa har jag hållt den låga vikten och fortsatt tappa lite undan för undan. Min vikt innan var säkert över 64,5. Igår mätte jag 61,6 men idag låg det på 62,4 dock. Så det varierar lite, men håller sig under 63 iaf. Syns även på kroppen och märks på kläderna, så det är inte vågen som luras. Det är glädjande, men förvirrande. Det enda jag ändrat på är att jag försöker sova lite mer, minst 7 h/natt, och slutat med lightläsk. Nån annan förklarning har jag ej. Har inte tränat eller vart noga med kosten. Så jag har ju inte "förtjänat" det på så sätt. Får väl bara tacka och ta emot!

Kommentarer
Postat av: Linnea

Oj, märkligt!

Jag har tyvärr inte lyckats lika bra, jag vägde 62,5 kg vid ditt förra inlägg, nu väger jag 62,2 kg. Men men, jag har fått lite muskler så det är väl lite därför också som jag inte gått ner mer.

Svar: Ja det är så skumt. Ligger fortfarande mellan 61,5 och 62,5 och svajjar, trots att jag äter lite vad jag vill. Skulle dock vilja gå ner en 5 kg nu till juli! Drömmen är att väga 56 kg. Har börjat springa nån mil i veckan nu och ska försöka tänka lite mer på maten.Hur lång är du?
Thin For The Win - En blogg om VLCD

2013-04-25 @ 00:47:25

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0